Over ons

Wie zijn wij?
Wieteke Bours, oprichter

Wieteke Bours (1977), de oprichter van Francexpert, zorgt ervoor dat de juiste persoon bij u terecht komt, al naar gelang uw wensen en doelstellingen zodat uw zakelijke belangen behartigd worden. Francexpert is een ambitieuze onderneming, vooral dankzij Wieteke’s flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan de behoeften van de klant.
Meer weten >>

Visie van Francexpert
In de Nederlandse pers wordt vaak geschreven dat Nederlandse bedrijven schromen de Franstalige markt op te gaan. Dit kan Frankrijk zijn maar zelfs nog dichterbij, onze Belgische buren of iets verder, het opkomende West-Afrika met landen als Senegal, Marokko, etc. Omdat dit een interessante markt is, relatief dichtbij, biedt Francexpert ondersteuning aan bedrijven waardoor de Franstalige landen met eenvoudige middelen toegankelijk worden.

Onze klanten

Netwerk van Franstalige experts
Wij zijn een netwerk van ervaren, enthousiaste Franstalige experts met ieder ons eigen vakgebied: taaltrainers, accountmanagers, vertalers, tolken, Frankrijk experts, West-Afrika experts enzovoort.
Onze werkwijze
Wij vinden persoonlijke betrokkenheid en transparantie belangrijk. Onze werkwijze is daarom om samen met u een plan van aanpak op te stellen op basis van uw verwachtingen en doelstellingen. Vervolgens maken wij voor u een prijsaanbieding gebaseerd op het door u gewenste maatwerk.
Referenties
Pjotr Paaijmans
Pjotr“Dankzij Francexpert zijn de deuren naar België voor mij geopend. Mijn afzetmarkt is hierdoor verdubbeld. Francexpert is erg flexibel en betrouwbaar. Ik kan mijn zakenrelaties met een gerust hart aan hen overlaten.”
Remko Drost
Remco“Ik voel mij sinds ik met Francexpert werk een gelijkwaardige gesprekspartner, daardoor kan ik zelfstandig projecten leiden in Senegal en Mauritanië.”